Gadget-uri

Avast Mobil gratis pentru iOS

Descarca gratuit antivirus Avast Mobil - Securitate pentru iOS

Descarca gratuit Avast Mobil pentru iOS

Descărcați aplicația antivirus de securitate avansată Avast pentru iPhone și iPad. Scanează-ți rapid și ușor dispozitivele iOS pentru viruși și alte programe malware și întărește-ți securitatea și confidențialitatea online.

Descarca gratuit Avast Mobil pentru iOS si iPAD

Verificați-vă dispozitivul astăzi cu o scanare gratuită a programelor malware pentru iPad sau iPhone.

iPhone-urile pot primi viruși?

Da, iar protecția împotriva virușilor pentru iPhone sau alte dispozitive iOS este vitală. Bucurați-vă de liniștea suplimentară că sunteți mai bine protejat cu aplicația  antivirus pentru iPhone și iPad – împotriva programelor malware, hackerilor, supravegherii online și a altor riscuri de confidențialitate și securitate.

Avast Mobil- Mai mult decât protecția împotriva virușilor pentru dispozitivele iPhone și iOS

Avast Mobile Security nu face doar scanări antivirus în timp real pentru iPad și iPhone și protecția împotriva malware-ului gratuit. Protejați-vă dispozitivul de hackeri identificând potențiale riscuri de securitate pe rețelele Wi-Fi. De asemenea, de asemenea poti  bazele de date și vei primi alerta dacă cineva a scurs una dintre parolele dvs., plus vă protejati fotografiile de privirile indiscrete.

Conectați-vă în siguranță la Wi-Fi de fiecare dată  – Avast mobil pentru iOS

Rețelele Wi-Fi publice și nesecurizate facilitează hackerilor să vă fure informațiile personale sau să vă controleze dispozitivul de la distanță.

Acum vă puteți conecta oricând în siguranță la Wi-Fi public cu funcția Avast Network Inspector . Vă protejează cu o tehnologie avansată de detectare a amenințărilor – scanând automat securitatea rețelei dvs. pentru parole slabe, intruși în rețea, vulnerabilități de hacking și multe altele.

Protejați-vă confidențialitatea cu VPN – Avast Mobil

Asigurați-vă că nimeni nu poate spiona ceea ce faceți online cu Secure Browsing, un serviciu VPN care garantează o navigare sigură și privată.

Conectându-vă la cel mai apropiat server criptat, Secure Browsing vă asigură că activitatea dvs. online este complet securizată, protejându-vă totodată confidențialitatea online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button